Viihdyttäjä, Finnjamboree 2022 Kajo

Leirillä on paljon jonotushetkiä ja ensi vuonna tärkeää on mm. käsihygienia. Miten jonotushetkiin saisi jotain kivaa tai viihdykettä, jotta käsienpesua ei jätetä välistä Kajolla? Onko sinulla idea tai halu lähteä tiimin kanssa tätä pohtimaan ja toteuttamaan? Tervetuloa tekemään virkistäviä pop-up-tyyppisiä hetkiä jonotushetkiin. Mahdollisuus paripestiin. Voit hakea jo valmiin parin kanssa tai yksin.

Pop-up-ohjelma on Kajolla kaikki se ohjattu vapaa-aika, joka tapahtuu ohjelmalaaksojen ja yhteisohjelmien ulkopuolella. Pop-up-ohjelman alla toimii HENKI, HUPI ja HYPPY. Pop-upin HUPI vastaa leiriläisten hauskanpidosta. HUPI-ohjelma voi sisältää mitä tahansa musajammailuista, askarteluun, nikkarointiin tai virkistämään leiriläisten jonotushetkiä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

  1. Viihdyttäjäkymppinä pääset suunnittelemaan jonotushetkiin ohjelmaa ja viihdykettä leiriläisille. Jonottamisen ei tarvitse olla tylsää ja tuntua ikuisuudelta. Tehtävänäsi on vastata rastista kokonaisuutena ja ottaa vastuu mm. suunnittelusta, hankinnoista, rekrytoinneista ja itse toteutuksesta. Saat tueksesi hupimestariparin sekä pop-up hupitiimin muut kympit.

  2. Pestissä pääset suunnittelemaan aivan uutta tekemistä jonotuksiin ja kulkea leiriläisten parissa.

  3. Pesti kestää vuoden 09/2021-09/2022. Pesti edellyttää osallistumista HUPI-tiimin yhteisiin palavereihin n. 1 krt/kk sekä pop-up-ohjelman yhteisiin viikonloppuihin 1-2 krt ennen leiriä. Huom! Meillä on alustavasti suunniteltu syksylle koko pop-up-tiimin livetapaaminen 8.-10.10.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä: Hupimestarilta Karoliina Aallolta (karo.aalto@partio.fi

Täytä hakemus