Visaskaba-kymppi / Battle-ohjelmalaakso / Finnjamboree Kajo 2022

Pestaamme kympeiksi kaksi oman tv-visa-emäntää/-isäntää,jotka tuovat metsän keskelle suurten tv-studioiden ja miljoonayleisöjenkuumotuksen! Toimit pestissä Battle-ohjelmalaakson mestareiden Sallan ja Jonnintiimissä sekä osana koko Battle-laakson tekijäporukkaa. Pestissäsi ideoit jakonkretisoit 2-3 ohjelmapistettä, joissa tuttuja visahenkisiä tv-formaatteja onmuokattu metsäkelpoisiksi. Leirillä vastaatte pisteen pyörittämisestä yhdessäpisteelle nimettyjen pysyvien tai vaihtuvien tekijöiden kanssa. Ohjelmapisteentulee vetää kunkin laaksopäivän aikana useampi sata leiriläistä, jotenskaalautuvuus on onnistumisen avainsana.

Pestissä pääset venyttämään luovuuttasi, kun mietit mistäsyntyy esim. aito Kymppitonni- tai Stadi vs. Lande –fiilis männynrunkojenkehystäessä maisemaa. Pääset osaksi kokenutta tekijäporukkaa, joka janoaatuoreita ideoita, mutta pystyy myös tehokkaasti auttamaanFinnjamboree-labyrintin mutkissa ja umpikujissa.

Voit hakea pestiin yksin tai valmiiksi kaverisi kanssa.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Karkea ajankäyttöarvio:

- Syksy 2021 – talvi 2022: 1 live- tai etäkokouskuukaudessa. Itsenäisesti tai parin kanssa tehtävää työtä n. 10 tuntiakuukaudessa.

- Kevät – kesä 2022: 2 live- tai etäkokousta kuukaudessa.Itsenäisesti tai parin kanssa tehtävää työtä n. 20 tuntia kuukaudessa.

Kykenet ohjaamaan ja ohjeistamaan ohjelmapisteelle tuleviatekijöitä.

Tässä pestissä et tarvitse aiempaa partiokokemusta.


Lisätiedot

Lisätietoja antavat:

 

Salla Lainevirta

p. 050 371 4393

salla.lainevirta@partio.fi

 

Jonni Ahonen

p. 050 301 3589

jonni.ahonen@partio.fi


Täytä hakemus