Y-traineekoulutuksen projektiryhmän jäsen

Y-traineekoulutus on 16-25-vuotiaille yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille partiolaisille suunnattu vaikuttamiskoulutus. Osallistujia on n. 30. Koulutukseen osallistuvat saavat tietoja ja taitoja vaikuttaa heille tärkeisiin asioihin. Koulutukseen kuuluu kaksi lähijaksoa syksyllä Helsingissä, osallistujien paikallisesti järjestämä tapahtuma omassa piirissään sekä osallistuminen Porin SuomiAreenalle kesällä 2020. Projektiryhmä on vastuussa koulutuksen suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta. Tyhjästä ei tarvitse lähteä, sillä koulutukselle on luotu jo runko rahoitushakemuksen yhteydessä ja se on jo kertaalleen toteutettu. 

Projektiryhmässä hiot mm. tapahtuman järjestämiseen, viestintään ja kouluttamiseen liittyviä taitoja. Samalla syvennät omaa osaamistasi yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä Suomen Partiolaisten asiantuntijuuden teemoista: harrastaminen, metsä, nuoret tekijöinä, osaaminen ja johtaminen. Pääset myös kurkistamaan EU-rahoitteisen hankkeen kulisseihin sekä hiomaan projektihallinnan taitoja.     

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinun ei tarvitse olla vaikuttamistykki, mutta perusymmärrys yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta on tärkeää. Koulutuskokonaisuuden toteuttamiseen kuuluu niin merkityksellisten teemojen, kuten aktiivisen kansalaisuuden ja demokratian käsittelyä, mutta myös pullakahvien keittelyä ja pöytäryhmien uudelleenjärjestelyä – toivottavasti olet valmis molempiin innostavalla otteella.

Täytä hakemus