Yhteisohjelmien bileiden visualistikymppi, Finnjamboree 2022 Kajo

Haluatko olla mukana toteuttamassa suomalaisen partiohistorian isoimpia bileitä? Hae mukaan leirin vauhdikkaimpaan tiimiin biledecokympiksi! Kajolla järjestetään leiriviikon aikana useita bileiltoja sekä päivädiskoja nuoremmille ikäkausille. Bileet pidetään päälavalla tuhansille ihmisille kerrallaan, ja haluamme hyödyntää festivaalitason puitteet täysimääräisesti. Kyseessä on suomalaisen partiohistorian suurimmat biletapahtumat, joten toteutuksesta halutaan laadukas ja mieleenpainuva.

Vastuullasi on suunnitella, kuinka päälava ja sen ympäristö muutetaan lyhyessä ajassa bilekeitaaksi, ja leirillä toteuttaa visio yhdessä tekijätiimin kanssa. Ratkaisun on palveltava kokonaisuutta, joten teet pestissäsi yhteistyötä sekä muun bile- että tekniikkatiimin kanssa. Sinulle voidaan rekrytoida oma tiimi, jonka kanssa suoritatte esivalmisteluja jo ennen leiriä. Avainsanoja ovat näyttävyys, kustannustehokkuus ja ekologisuus.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Arvostamme pestin tarpeisiin liittyvää kokemusta. Ymmärrät visuaalisuuden merkityksen bilekokemuksessa. Olet luova, käsistäsi kätevä ja osaat suunnitella bileisiin sopivia lavasteita ja koristeita. Ymmärrät myös, että näyttävä ei välttämättä tarkoita kallista. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Leiripesti painottuu myöhäiseen iltaan, joten uni ei paina silmääsi vielä iltakymmeneltä. Pesti vaatii runsaasti valmistelevaa työtä jo ennen leiriä, ja ennen leiriä projektia työstetään pitkälti O365-ympäristössä.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä antaa bilemestari Janne Hannula, janne.hannula@partio.fi / 045-6767707

Täytä hakemus