Yhteisohjelmien bilemestari Finnjamboreelle

Etsimme Kajon yhteisohjelmiin bilemestaria, joka vastaa leirin isojen iltabileiden ohjelmasta ja toteutuksesta, sekä muiden päälavalla tapahtuvien muiden osa-aluiden tapahtumista kuten ikäkausidiskoista tai muista vastaavista.

Bilemestari osallistuu oman osa-alueensa budjetointiin yhdessä yhteisohjelmien päälliköiden kanssa. Bilemestari johtaa myös omaa tiimiään, joka suunnittelee ja toteuttaa teknisesti päälavalla tapahtuvat bileet.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitoja sekä päästä vaikuttamaan 15 000 leiriläisen leirielämykseen merkittävästi. Bilemestarina toimiminen antaa mahdollisuuden tarjota ikimuistoisia elämyksiä leirillä järjestettävissä iltabileissä.

Bilemestarina saat myös ensiluokkaisen mahdollisuuden kartuttaa kokemusta isojen juhlien järjestämisestä, sekä niiden teknisestä toteutuksesta.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Woop, woop! Pestissä vaaditaan luovaa hulluutta, kykyä ja näkemystä ihmisten viihdyttämisestä. Olet innostava ja innostunut ja saat ihmiset ympärilläsi vapautumaan ja rentoutumaan. Olet erinomainen viihdyttäjä.

Edellytämme mestareiltamme aiempaa johtamiskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintataidot ovat tarpeellisia.

Pestissä vaaditaan paljon valmistelevaa työtä ennen leiriä sekä intensiivistä työskentelyä leirin aikana. Olet idearikas, mutta aikaansaapa ja osaat yllättää.

Lisätiedot

Yhteisohjelmapäälliköt Sanna Piispa (0405671560) tai Anna-Liisa "Anski" Vuokko (0442853079) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@partio.fi

Täytä hakemus