Yhteisohjelmien biletekniikkakymppi, Finnjamboree 2022 Kajo

Tunnetko ääni- ja valotekniikan kuin omat taskusi? Oletko ihastellut festivaalien ja isojen bileiden lavarakennelmia ja -toteutuksia. Sytytkö enemmän hyvistä bileistä kuin teatterivalaistuksesta?

Hae mukaan leirin vauhdikkaimman tiimin biletekniikkakympiksi! Kajolla järjestetään leiriviikon aikana useita bileiltoja sekä mahdollisia päivädiskoja nuoremmille ikäkausille. Bileet pidetään päälavalla tuhansille ihmisille kerrallaan sekä hyödyntää festaritason puitteet täysimääräisesti. Biletekniikkakymppi toimii bile- ja tekniikkatiimien rajapinnassa pitäen huolta, että juhlien alkaessa tarvittava tekniikka on valmiina ja pysyy kunnossa koko tapahtuman ajan. Yhdessä lavastustiimin kanssa pääset suunnittelemaan, kuinka päälavan alue muutetaan lyhyessä ajassa sykkiväksi bilekeitaaksi. Kyseessä ovat partiohistorian suurimmat biletapahtumat, joten toteutuksen tulee olla elämyksellinen, laadukas ja ikimuistoinen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Biletekniikkakympiltä odotetaan suurtapahtumissa käytettävän valotekniikan hyvää tuntemusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavien tapahtumien järjestämisestä. Leiripesti painottuu myöhäiseen iltaan, joten uni ei paina silmääsi vielä iltakymmeneltä. Olet luova ja osaat hakea kustannustehokkaita ratkaisuja. Pesti vaatii runsaasti valmistelevaa työtä ennen leiriä ja leiriä työstetään pääosin etänä O365-ympäristössä.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä antaa Bilemestari Janne Hannula janne.hannula@partio.fi 0456767707

Täytä hakemus