Yhteisohjelmien kamera-assistentti, Finnjamboree Kajo 2022

Päälavan screenillä pitää näkyä mitä lavalla tapahtuu. Tule mukaan tehokkaaseen ja kokeneeseen tiimiin varmistamaan, että homma sujuu oikein!

Pesti antaa loistavan mahdollisuuden päästä toteuttamaan itseään yhdellä ensikesän suurimmista ohjelmalavoista. Olet leirin sykkivässä keskipisteessä, missä kaikki suuret yhteisohjelmat tapahtuvat. Täällä pääset näyttämään mistä sinut tiimisi kanssa on tehty. Tukenasi on yhteisohjelmien tekniikka ja toimit screenkymppien alaisuudessa.


Kamera-assistenttina toimit ohjaajan toisena oikeana kätenä ja innostut monikamerasysteemistä. Osaat mahdollistaa ja auttaa kameraoperaattoreita pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä vaaditaan jonkin verran valmistelevaa työtä ennen leiriä sekä intensiivistä työskentelyä leirin aikana. Olet tarvittavan teknisen tiedon omaava, täsmällinen ja ennen kaikkea innostunut. Sinä pärjäät hyvin tekniikan toteutuksen aiheuttaman stressin alla ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot (niin hyvät että se mainitaan tässä kahdesti). Olet tottunut työskentelemään luovien ihmisten kanssa tai ainakin innokas kohtaamaan sellaisia.

Lisätiedot

Lisätietoja antavat screenkympit Samu Reijonen samu.reijonen@partio.fi ja Jan Heikkilä jan.heikkila@partio.fi

Täytä hakemus