Yhteisohjelmien lavamestari Finnjamboreelle

Etsimme Kajon yhteisohjelmiin lavamestaria, joka vastaa yhteisohjelmien infran eli lavan ja esiintymispaikkojen rakentumisesta sekä siitä millaisia lavasteita lavalla on ja mitä lavan takana tapahtuu.
Lavatekniikkamestari johtaa lavastuksen, tarpeiston, back-stagen sekä lavaturvallisuuden kokonaisuuksia. Lisäksi lavamestari osallistuu yhdessä yhteisohjelmapäälliköiden kanssa yhteisohjelmien budjetointiin sekä lavarakennelmien tarjouskilpailujen toteuttamiseen. Lavamestari tekee myös yhteistenohjelmien turvallisuussuunnitelmat yhdessä leirin turvan kanssa.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitoja sekä päästä vaikuttamaan 15 000 leiriläisen leirielämykseen merkittävästi. Lavamestarina pääset tapahtumien ytimeen sekä johtamaan omaa tiimiä kohti timanttisia lavaelämyksiä ja se tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan kaikkiin yhteisiin ohjelmiin lavan takaa. Lavatekniikkamestarina saat myös ensiluokkaisen mahdollisuuden kartuttaa ammatillista osaamista lavaohjelmien toteuttamisessa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä vaaditaan aikaisempaa kokemusta ja ymmärrystä partiosta tai sen ulkopuolelta maastossa järjestettyjen suurten tapahtumien lavatekniikasta. Edellytämme mestareiltamme aiempaa johtamiskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintataidot ovat tarpeellisia. Olet ollut mukana suunnittelemassa lavsteita tai järjestelemässä tarpeistoja, sekä ymmärrät eri elementtien vaikutuksen kokonaisuuten sekä lavaturvallisuuteen.

Pestissä vaaditaan paljon valmistelevaa työtä ennen leiriä sekä intensiivistä työskentelyä leirin aikana. Olet luova, täsmällinen, innostunut ja innostava johtaja. Sinulla on pitkä pinna ja hyvät yhteistyötaidot ja olet nopea ongelmanratkaisija. Lehmänhermoinen joka alan asiantuntija pärjää lavatekniikkamestarina varmasti.

Lisätiedot

Yhteisohjelmapäälliköt Sanna Piispa (0405671560) tai Anna-Liisa "Anski" Vuokko (0442853079) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@partio.fi

Täytä hakemus