Yhteisohjelmien näyttelijä, Finnjamboree 2022 Kajo

Jos olet huippu persoona, valmis esiintymään tuhansien partiokavereiden edessä ja innostut teatterin tekemisestä, tämä on paikkasi!

Etsimme Kajon yhteisohjelmiin näyttelijöitä, jotka kertovat partiotarinat todeksi lavalla. Olet osa näyttelijäryhmää, jota ohjaa ja tukee luova tiimi mm. ohjaaja, dramaturgi ja näyttelijäkymppi.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Näyttelijältä vaaditaan uskallusta heittäytyä, improvisoida ja ottaa vastuu esityksen tarinankerronnasta yleisön edessä. Olet ajoissa paikalla harjoituksissa, kannat vastuusi omasta roolistasi ja tuet toisten näyttelijöiden työskentelyä. Jos tykkäät esiintyä myös muilla kielillä kuin suomeksi, niin kerrothan sen hakemuksessasi!

Pestiin liittyy osallistumista harjoituksiin jo keväällä 2022, joten ota tämä huomioon hakiessasi pestiin.

Lisätiedot

Pyydämme lähettämään koe-esiintymisen videolla (n. 1 min omavalintainen monologiteksti ja vapaaehtoinen lyhyt laulunäyte). Laita linkki videoon lisätietoa-kenttään hakulomakkeessa (voit käyttää WeTransferia, YouTubea tai muuta videopalvelua)  ja laita tiedostonimeksi "Sukunimi_Etunimi_Kajolaulu TAI Kajoteksti". Jos et voi lähettää videolinkkiä, niin voit lähettää videon myös WhatsAppilla numeroon 040 567 1560


Jos sinulla on kysyttävää hakemisesta, olethan yhteydessä sähköpostitse pestaajiin eli veera.laitinen@partio.fi tai oskari.leppa@partio.fi.

Hakijoihin ollaan yhteydessä valinnoista n. 2 kk kuluttua haun päättymisestä.

Täytä hakemus