Yhteisohjelmien Screenassistentti, Finnjamboree Kajo 2022

Päälavan screenillä pitää näkyä mitä lavalla tapahtuu. Tule mukaan tehokkaaseen ja kokeneeseen tiimiin varmistamaan, että homma sujuu oikein!

Pesti antaa loistavan mahdollisuuden päästä toteuttamaan itseään yhdellä ensikesän suurimmista ohjelmalavoista. Olet leirin sykkivässä keskipisteessä, missä kaikki suuret yhteisohjelmat tapahtuvat. Täällä pääset näyttämään mistä sinut tiimisi kanssa on tehty. Tukenasi on yhteisohjelmien tekniikka ja toimit screenkymppien alaisuudessa.


screenassistenttina toimit teknisen screenkympin oikeana kätenä ja ymmärrät signaalin kulun ja serverien yms. päälle.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä vaaditaan aikaisempaa kokemusta ja ymmärrystä partiosta tai sen ulkopuolella järjestettyjen tapahtumien tekniikasta tai alan koulutusta. Lisäksi ihailemme hyviä vuorovaikutustaitoja. Ennen leiriä projektia työstetään pitkälti O365-ympäristössä, joten projektinhallintataidot on hyvä juttu.

Pestissä vaaditaan jonkin verran valmistelevaa työtä ennen leiriä sekä intensiivistä työskentelyä leirin aikana. Olet tarvittavan teknisen tiedon omaava, täsmällinen ja ennen kaikkea innostunut. Sinä pärjäät hyvin tekniikan toteutuksen aiheuttaman stressin alla ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot (niin hyvät että se mainitaan tässä kahdesti). Olet tottunut työskentelemään luovien ihmisten kanssa tai ainakin innokas kohtaamaan sellaisia.

Lisätiedot

Lisätietoja antavat Samu Reijonen Samu.Reijonen@partio.fi ja Jan.Heikkila@partio.fi

Täytä hakemus