Yhteisohjelmien tuotantoekspertti, Finnjamboree Kajo 2022

Haluatko tuoda kättesi jäljen esille Kajolla? Palatko halusta päästä näyttämään kyntesi Kajon yhteisohjelmien tapahtumatuotannossa? Jos vastasit kyllä, niin tässä on tilaisuutesi! Etsimme Kajolle yhteisohjelmiin tuotantoeksperttejä, joiden vastuulla on suunnitella ja toteuttaa yhteisohjelmien ohjelmakokonaisuuksien koordinointia kymppien kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tuotantoekspertiltä toivomme järjestelmällistä tapaa toimia ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Aikaisempitapahtumatuotannollinen kokemus on plussaa! Vastaat yhdessä "event-tiimin" kanssa avajais- keskiäis- ja päättäjäiskokonaisuuksien suunnittelusta ennen leiriä ja toteutuksesta leirillä. Tulet kuitenkin eniten fokusoimaan yhteen näistä kokonaisuuksista. Hakemuksen yhteydessä ilmoita kiinnostuksesi avajaisiin, keskiäisiin tai päättäjäisiin ja tämä huomioidaan pestauksessa. Pestiin liittyy paljon tekemistä keväällä, joten ota tämä huomioon hakiessasi.

Lisätiedot

Lisätietoja antavat yhteisohjelmien Event-tiimi eli Avajaiskymppi Kaisa Miettinen kaisa.miettinen@partio.fi, Keskiäiskymppi Nita Sinivuori nita.sinivuori@partio.fi ja Päättäjäiskymppi Anssi Nieminen anssi.nieminen@partio.fi

Täytä hakemus