Youtube-vastaava Finnjamboree Kajo 2022

Jos sanat tubettaja, vaikuttaja, sisällöntuottaja tai videontekijä herättävät sinussa mielenkiintoa niin tämä pesti on sinulle! Pestiin haetaan kahta kymppiä jotka toimivat parina, joten tätä pesti voit hakea yksin tai yhdessä kaverisi kanssa. Tubekymppien tehtävänä on johtaa omaa tubetiimiä ja tuottaa tiimin kanssa sisältöä Kajon Youtubekanavalle ennen leiriä, leirin aikana ja sen jälkeen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pesti ei suoraan edellytä esiintymistä videoilla tai osaamista videoiden tekemisestä vaan tärkeintä on kiinnostus Youtubea, sosiaalista mediaa ja videoita kohtaan. Kympit kasaavat ympärilleen tiimin jonka jäsenet täydentää osaamisellaan toisiaan. Toki katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen Youtube- tai muiden videoiden sisällöntuotannosta kameran edessä tai sen takana.

Pesti alkaa heti ja päättyy leirin jälkeen. Edellytämme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen. Pestissä toimit osana Kajon kuvaus- ja sometiimiä, sekä tukenasi on myös muita tiimin kymppejä. Tässä pestissä et tarvitse aiempaa partiokokemusta.

Lisätiedot

Kysy lisää pestistä: Somemestareilta Minna Pyykkönen ja Anna Pekonen, tai kuvausmestarilta Jesse Braun. Etunimi.sukunimi@partio.fi 

Täytä hakemus