FiSSc: Båtförarkurs på nätet

Nu finns en webbkurs för båtförarkursens teoridel! Webbkursen riktar sig till äldre scouter och ledare (rekommenderad åldersgräns 20 år) som inte har haft möjlighet att delta i båtförarkursen som veckoslutskurs.

OBS! Datumen som anges för kursen handlar bara om att kursen ska synas i händelsekalendern. Kursen kan utföras när son helst.

Kursen beräknas ta ca fyra kvällar + tent. Det rekommenderas att kursdeltagaren har en mentor i kåren som hen kan bolla kapitel och övningar med anefter.

Vill man gå kursen i sin helhet (dvs. också skriva tent och efter godkänd tent få en anteckning om avlagd kurs i Kuksa och rättighet att göra praktikdelen, ansöka om certifikat och gå vidare till nästa navigationskurs) så ska man anmäla sig. Kursen kostar 20€

Kursen är öppen så att vem som helst kan titta på den och fördjupa sig i den. Det är fritt fram för kårer att använda sig av kursdelar i kårens utbildning av båtförare. (Personer som inte avlägger hela kursen behöver varken anmäla sig eller betala, men anses inte heller ha avlagt kursen, och kan inte ansöka om certifikat på basis av den.)

Anmäl dig till kursen genom att trycka på Anmäl här nedan.