FiSSc: FiSScAkademin 2022

Den 28–30.10 ordnas FiSScAkademin på Norrvalla i Vörå – häng med!

FiSScAkademin är ett ledarskapsseminarium för alla kårens roverscouter och äldre ledare. Vi utlovar en helg med motivation, inspiration, fiilis, spänning och en hel massa nya och gamla kompisar!

FiSScAkademin erbjuder olika workshops i teman så som utveckling av kåren, ledarskap och självledarskap, egen motivation, frivilligarbete i framtiden med mera. Du väljer själv vilket tema du vill fördjupa dig i. Mera information om programmet och de olika workshopparna kommer i augusti.

Det kommer också finnas tid till att ta del av ett mera lättsamt program under veckoslutet. Vi har tillgång till Norrvallas olika faciliteter så som pool, gym och andra möjligheter att röra på sig.

Under lördagen ordnas också en två timmars chefsträff för alla kår-, program- och uppdragschefer. Chefsträffen är också till för dig som ännu inte är chef men snart ska börja ditt uppdrag som chef i kåren. För dig som inte har ett chefsuppdrag erbjuds andra aktiviteter.

På söndag tar FiSSc/FSFSF höstmöte plats.

Målgrupp: Roverscouter, äldre ledare och andra intresserade på 18 + år

Plats: Norrvalla, Vörå

Hur tar vi oss dit: Buss ordnas från Borgå, Helsingfors och Åbo. 

Hur sover vi? På Norrvalla. 

Deltagaravgift:60 €

Kontaktperson: Förbundskoordinator Frida Lundberg 050 433 4862  / frida.lundberg@scout.fi

Information om tillgänglighet: Kontakta Frida (050 433 4862 / frida.lundberg@scout.fi) i frågor som gäller kursens tillgänglighet (trivsel, mat, pengar, att röra sig, hygien, vila, mediciner och första hjälpen, synsinnet, hörselsinnet, luktsinnet, språk, åskådning, program).