FiSSc: UteLedare

Har du missat någon av Ute-kurserna, eller känner du att du är för gammal för att gå dem? UteLedare är en kurs för dig som vill uppdatera dina färdigheter i att klara dig och trivas utomhus i olika förhållanden. Du får säkerhet i att fixa lägerelden, koka fisksoppan, orientera och göra upp ett fungerande läger. Kursen är back to basics så att säga och ger dig en koncentrerad dos av utevana och praktiska tips samt inspirerar till fortsatt uteliv.

Målgrupp: Roverscouter och äldre ledare.

Deltagaravgift: 30 € (deltagare kan ansöka om reseunderstöd)

Kontaktuppgifter: programkoordinator Gunilla Edelmann: gunilla.edelmann@scout.fi / 050 540 5081

Anmälning senast 30.4.2020 --> uppskjuten till 1.9.2020

Kursen arrangeras i samråd med SFV


Covid19: Kom ihåg att inte delta i evenemang om du är sjuk eller har ens lindriga symptom. Ifall du eller någon närstående hör till en riskgrupp är det viktigt att du själv noggrant överväger ditt deltagande i evenemanget.

Närmare information om hur hygien och säkerhet på evenemanget beaktas får du i infobrevet, samt genom att kontakta evenemangets kontaktperson. 

Vi kan bli tvungna att inhibera evenemang på kort varsel. Vi informerar de anmälda om inhiberingar och uppdaterar händelsekalendern på scout.fi. Ingen deltagaravgift uppbärs ifall evenemanget inhiberas på grund av coronaviruset.