HP Lpk-, pesti- ja ohjelmajohtajakoulutus

Lippukunnanjohtaja-, pestijohtaja- ja ohjelmajohtajakoulutukset järjestetään samassa paikassa samaan aikaan, osin yhteisin ja osin erillisin moduulein.

Lippukunnanjohtajakoulutuksessa on yhdistyksen johtamiskiemuroiden lisäksi tarjolla mm. painavaa asiaa aikuisten johtamisesta, turvallisuudesta ja yhteistoiminnan kuvioista. Päivität myös tietosi partion tämän hetken kuumimmista asioista. Lippukunnanjohtajakoulutus on suunnattu sinulle, joka johdat lippukuntaasi joko lippukunnanjohtajana tai hallituksen jäsenenä.

Pestijohtajakoulutus on sinulle, joka olet vastuussa lippukuntasi johtajaresurssin määrästä, kouluttautumisesta ja motivoinnista. Saat mm. paljon tietoa aikuisten ohjaamisesta, motivoinnista, rekrytoinnista ja kuinka pestijärjestelmä auttaa lippukuntaasi tässä.

Ohjelmajohtajakoulutus on suunnattu niille, jotka vastaavat lippukunnassa yhden ikäkauden toiminnasta tai johtavat koko lippukunnan partio-ohjelman toteutumista. Ohjelmajohtajakoulutuksessa saat syventävää tietoa mm. partio-ohjelmasta, eri-ikäisistä partiolaisista, johtamisesta ja turvallisuudesta.

Kaikilla kurssilaisilla tulee olla partiojohtajaperuskoulutus suoritettuna.

Koulutuksen hinta on 52 €.

Ilmoittautumisaika kurssille: 26.11.2019-7.1.2020.
Kurssin ilmoittautumisaikaa on jatkettu 20.1. asti tai niin kauan kuin kurssilla on tilaa. Mukaan mahtuu vielä hyvin erityisesti lippukunnanjohtajia!