HP PartioHype 10.9.

PartioHype 10.9. Särkänniemessä

PartioHypessä pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype päivänä Särkänniemi on avoinna klo 12–19.

PartioHype-päivässä piirin infoteltalla, heti huvialueelle tultaessa on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää. Luvassa on myös pieni yllätys huivikauloille [niin kauan kuin tavaraa riittää]. Tuo myös ei-partiolainen kaveri mukaan teltalle, jossa hän pääsee testaamaan partiotietämystään.

Tapahtuman järjestämisessä otamme huomioon sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset.


Erikoishintaiset rannekkeet

·        PartioHypeen 10.9. voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen, 22 €/kpl ja tämä ranneke on voimassa vain lauantaina 10.9. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin huvilaitteisiin ja avoinna oleviin kohteisiin (huom! Koiramäki on suljettuna jo 10.9.)

Partiohypen rannekkeiden ostajille on automaattinen paikkavaraus tehty jo rannekkeen oston yhteydessä.


Tilaus- ja toimitusajat

Ranneketilaukset tehdään:

·        Kuksan kautta 1.8.-30.8., jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla. 

Näihin tilauksiin voit valita noudon PartioHype-päivänä Särkänniemen pääsisäänkäynnin edustalta klo 12–13.

Kaikista PartioHypestä noudettavista tilauksista tulee lasku sähköpostilla noin vuorokauden sisällä. Laskussa on aina 5 vrk maksuaika ja luovutamme rannekkeet vasta, kun maksu näkyy tilillämme

·        Voit myös tulla ostamaan rannekkeita Tampereen Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs., avoinna klo 12–17) Huom! Jos noudat liput Partiotoimistolta, ennakkotilausta Kuksan kautta ei tarvitse tehdä. Partiotoimistolta rannekkeita voi ostaa 1.8.–8.9. välisenä aikana arkisin klo 12–17.