HP PartioHype

PartioHype 4.9. Särkänniemessä

PartioHypessä pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype päivänä Särkänniemi on avoinna klo 12–19.

PartioHype-päivässä piirin infoteltalla, heti huvialueelle tultaessa on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää. Luvassa on myös pieni yllätys huivikauloille [niin kauan kuin tavaraa riittää]. Tuo myös ei-partiolainen kaveri mukaan teltalle, jossa hän pääsee testaamaan partiotietämystään.

Tapahtuman järjestämisessä otamme huomioon sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset.


Erikoishintaiset rannekkeet

·        PartioHypeen 4.9. voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen, 28 €/kpl ja tämä ranneke on voimassa vain lauantaina 4.9. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin huvilaitteisiin ja avoinna oleviin kohteisiin (huom! Koiramäki on suljettuna jo 4.9.)

·        Särkänniemeen on mahdollisuus ostaa myös erikoishintaisia,yhden päivän voimassa olevia Särkänniemi-rannekkeita hintaan 31 €/kpl, rannekkeet ovat voimassa yhtenä päivänä koko kesäkauden 2021 ajan. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn yhtenä päivänä sallittuihin huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon ja avoinna oleviin kohteisiinSärkänniemi-rannekkeen hinta kesällä 2021 portilta on 47 €/ranneke (alle 3v.ilmaiseksi).

Huom! Korona-rajoitusten vuoksi kaikkien yhden päivän rannekkeiden ostavien tulee varata erillinen sisäänpääsypaikka Särkänniemeen osoitteessa: https://sarkanniemi.fi/fi/paikkavaraus.

Partiohypen rannekkeiden ostajille on automaattinen paikkavaraus tehty jo rannekkeen oston yhteydessä.


Tilaus- ja toimitusajat

Ranneketilaukset tehdään:

·        Kuksan kautta 2.8.–27.8., jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla. 

Näihin tilauksiin voit valita joko postituksen (4 €/lähetys) tai noudon PartioHype-päivänä Särkänniemen pääsisäänkäynnin edustalta klo 12–13.

Kaikista postitettavista ja PartioHypestä noudettavista tilauksista tulee lasku sähköpostilla noin vuorokauden sisällä. Laskussa on aina 5 vrk maksuaika ja postitamme rannekkeet vasta, kun maksu näkyy tilillämme.

·        Voit tulla ostamaan rannekkeita Tampereen Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs., avoinna klo 9–17) Huom! Jos noudat liput Partiotoimistolta, ennakkotilausta Kuksan kautta ei tarvitse tehdä. Partiotoimistolta rannekkeita voi ostaa 2.8.–2.9. välisenä aikana arkisin klo 9–17.