HP Partiojohtajaperuskurssi 1/2021 – PERUTTU

Partiojohtajaperuskurssi on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille partiolaisille. Kurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojesi ja -tietojesi kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.
 
Viikonloppumuotoinen pj-kurssi koostuu kahdesta kurssiviikonlopusta sekä lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta. Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät osoitteesta: www.hp.partio.fi/partiojohtajien-peruskurssin-johtamisharjoitus

Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (anne.toukonen@partio.fi) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan.

Kurssi järjestetään 23.-25.4. ja 11.-13.6. Laitikkalassa Pälkäneellä. Molemmilla osilla tulee olla läsnä. (Huom. koulutusliite Tassun tiedosta poiketen, tämä kurssi ei ole monimuotoinen. Kurssi sisältää muutamia itsenäisiä tehtäviä, mutta lähtökohtaisesti kouluttautuminen tapahtuu kurssiviikonlopuissa.)

Kurssin hinta on 105 € + halutessasi Partiojohtajan käsikirja 17 €.

Koulutuksen ilmoittautumisaika: 1.12.2020-11.1.2021. Koulutuksen maksimiosallistujamäärä on alustavasti 20 henkilöä. Mikäli kurssi on täynnä, suosittelemme ilmoittautumaan varasijalle. Kurssin kokoa ja toteutustapaa voidaan muuttaa voimassa olevien koronarajoitusten ja -suositusten mukaan.

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.