HP Partiojohtajaperuskurssi 2/2021

KURSSI TÄYNNÄ.

Partiojohtajaperuskurssi on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille partiolaisille. Kurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojesi ja -tietojesi kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.
 
Viikonloppumuotoinen pj-kurssi koostuu kahdesta kurssiviikonlopusta sekä lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta. Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät osoitteesta: www.hp.partio.fi/partiojohtajien-peruskurssin-johtamisharjoitus

Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (turkka.salo@partio.fi) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan.

Kurssin aloitus on siirretty syksyyn ja se järjestetään 17.-19.9. ja 15.-17.10. Kurssin aikana ollaan runsaasti ulkona olosuhteista riippumatta. Molemmilla osilla tulee olla läsnä. Kurssin toteutustapaa voidaan muuttaa voimassa olevien koronarajoitusten ja -suositusten mukaan.

Kurssin hinta on 105 € + halutessasi Partiojohtajan käsikirja 17 €.

Koulutuksen ilmoittautumisaika: 1.12.2020-29.3.2021. Kurssilla on vielä tilaa ja sille avataan jälki-ilmoittautuminen 3.-18.8.

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.