J-SP 2021 sudenpentu- ja seikkailijakilpailut

Kaikki sudenpennut ja seikkailijat ovat tervetulleita Sankarimatka -etäkisoihin!

Piirissä työstetään etäkisaa, jonka avulla päästään kisailemaan kotilippukunnassa ilman matkustelua. Tehtävät voi suorittaa sisätiloissa tai ulkona. Kisoihin on arvioitu menevän aikaa maksimissaan neljä tuntia. Kilpailut aloitetaan samaan aikaan klo10. Kisaavien joukkueiden ilmoittajille lähetetään postitse tehtävämateriaalipaketti, jossa on osa kilpailujen materiaalista sekä kisamerkit.

Seppo.io toimii kisojen sähköisenä alustana jota hyödynnetään osana kilpailua. Tämän takia kisalauman/vartion saattajalla on oltava nettiyhteydellä sekä kameralla varustettu älypuhelin, tabletti tai vastaava.

Kisapaketin ja joukkueiden kokorajoituksissa pyritään ottamaan huomioon mahdolliset koronarajoitukset. Tästä syystä joukkuekoko on kolmesta viiteen jäsentä sekä maksimissaan kaksi saattajaa. Kisojen osallistumismaksu on 25 euroa per joukkue.

Kisavartion tai joukkueen ilmoittautumisen hoitaa yksi henkilö, joka voi olla saattaja. Ilmoittautuminen päättyy 25.04.2021 ja materiaalipaketit lähetetään joukkueiden ilmoittajille mahdollisimman nopeasti ilmoittautumisen päätyttyä. Jos materiaalipaketti hukkuu postissa, tarjoamme ohjeet materiaalipaketin kasaamiseen.

Lisätietoa kisoista antaa Järvi-Suomen Partiolaisten kasvatuskordinaattori Joni Heikkinen (joni.heikkinen@partio.fi).

Tehtävälista:

Merkillistä
Kevään tapahtumat
Tööt tööt
Narusta kiinni nyt
Luonnon puolesta
Honka, mänty, petäjä
Paljon vai vähän (Tämä tehtävä vain seikkailijoille)


Koska etämuotoiset SuSe kisat ovat uusi juttu J-SP:ssä, tähän alle kerätään usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen. Kysymyslistaa päivitellään aina kun kisoja koskeva kysymys on ratkaistu.

Mikä on saattajan rooli kisoissa?
Saattajan rooli on toimia Seppo.io:n käyttäjänä. Seppo.oi:sta löydät rastikäskyt sekä muut ohjeet ja tehtävien palautusalusta. 

Voiko useammalla joukkueella olla sama saattaja?
Periaatteessa voi, mutta se voi vaikeuttaa Seppo.io:n käyttöä. Jokaisen joukkueen tuotokset kirjataan sinne omiaan.

Mitä materiaalipaketti sisältää?
Materiaalipaketissa pyritään toimittamaan kaikki tarpeellinen kisoihin liittyvä materiaali sekä kisamerkit.

Miten markkinoida tapahtumaa sudenpentujen ja seikkailijoiden huoltajille?
Etätapahtuman pääpiirteet löytyvät tältä sivulta. Lippukunta napata sivulta tärppejä lippukunnan markkinointiin ja lisätä omat paikkatietonsa mukaan. Tapahtumaa voi markkinoida esimerkiksi pienenä retkenä kololla . Esimerksiksi Akela, joka on valmistautunut viemään laumansa kisaamaan voi mainostaa tapahtumaa laumansa huoltajille vaihtoehtoisena kisana. Myös huoltajia voi rekrytoida saattajiksi.

Ketä vastaa kisoissa kilpaillaan?
Kisaan voi osallistua joukueita ympäri piiriä. Eli kisailette koko piirin kisoissa.

Onko kisoissa ruokarastia?
Kisapaketissa ei valitettavasti voida toimittaa ruokarastia kisailijoille. Eli kisaorganisaation puolesta ei ole tarjolla ruokailuja. Varautukaa omin eväin.