PP/J-SP Partiokouluttajakoulutus

Kurssi järjestetään tänä vuonna osana Pohjanmaan Partiolaisten Kurssikoitosta Rokualla 16.-18.9., yhteistyössä Pohjanmaan Partiolaisten ja Lapin Partiolaisten kanssa! Kurssikoitos kokoaa yhteen monia partiokoulutuksia, joten viikonloppu on hieno paikka kohdata muita partiolaisia ja samalla kouluttautua!

Partiokouluttajakoulutuksessa pääset oppimaan kouluttamisen salat ja niksit! Kurssilla uppoudutaan erilaisiin koulutusmenetelmiin ja kouluttautujien oppimisen optimointiin.

Koulutus antaa valmiuksia partiomaisen koulutuksen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin, sekä antaa eväitä kouluttajana toimimiseen lippukunnassa, piirissä, keskusjärjestössä tai partion ulkopuolella. Koulutuksessa tutustutaan partiotoiminnalle tyypillisiin oppimiskäsityksiin, erilaisiin koulutusmenetelmiin ja oppimistyyleihin. Koulutuksen suoritettuasi osaat perustaidot ja -tiedot koulutussuunnittelusta, kouluttamisesta ja koulutustapahtuman järjestämisestä. Koulutus antaa kattavan pohjan kaikelle partiossa tapahtuvalle koulutustoiminnalle mukaan lukien taitokoulutukset.

Kurssi järjestetään maastokurssina Rokualla. Koulutus ja yöpyminen toteutetaan ulkona.


Kurssin hinta on piirin luottiksille 0€, muille osallistujille 60 €.

Ilmoittautumisaika kurssille päättyy 25.8.

Ilmoittautumisaikaa jatkettu maanantaihin 29.8. saakka