JOTA-JOTI


Oletko valmis tämän vuoden JOTA-JOTI-tapahtumaan?

Tule mukaan maailman suurimpaan partiotapahtumaan, joka kokoaa yhteen miljoonia nuoria verkossa ja radioaalloilla. JOTA-JOTI 2021 järjestetään perjantaista 15. lokakuuta sunnuntaihin 17. lokakuuta, ja se keskittyy kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Jännittävä JOTA-JOTI 2021 -ohjelma sisältää erilaisia koulutuksia, kuten työpajoja, maailmanlaajuisia nuotioita, live-esityksiä, radioaktiviteetteja, hauskoja haasteita ja paljon muuta! Ohjelma jakautuu oppimispolkuihin, joiden teemat liittyvät kestävyyteen, rauhaan ja yhteisön sitoutumiseen, terveyteen ja hyvinvointiin sekä elämäntaitoihin. Kuulolle voi liittyä myös WOSM:n sosiaalisen median kanavilla.

Ilmoittautuminen JOTA-JOTI-ohjelmaan on nyt avattu. Voit rekisteröityä partioryhmänä tai yksilönä mistä tahansa paikasta ympäri maailmaa. JOTA-JOTI sopii mainiosti esimerkiksi ryhmän retken ohjelmaksi tai ryhmän jäsenet voivat osallistua tapahtumaan kukin kotisohvaltaan. Kirjautuminen kannattaa tehdä yhdessä viikkokokouksessa, jotta englannin kieli ei toimi hidasteena kenellekään. Samoin tapahtuman aikana ryhmä voi samanaikaisesti käydä keskusteluja ja jakaa fiiliksiä omissa viestikanavissaan, vaikka ryhmän jäsenet eri puolilla paikkakuntaa olisivatkin.

Lue lisää osallistumisesta JOTA-JOTIin!