Käännekohta partiotaitojen syys-SM-kilpailu

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Kilpailuvartionjohtaja ilmoittaa vartionsa kilpailuun omalla partio-ID:llään, eli jokaista vartion jäsentä ei ilmoiteta erikseen. Vartionjohtajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja lippukunta määrittyvät lomakkeelle automaattisesti Kuksasta - tarkista, että nämä tiedot ovat oikein!

Vartionjohtaja voi muokata ilmoittautumistietoja Kuksassa 13.9.2021 saakka.

SARJAJAKO

Suomenmestaruuksista kilpaillaan samoajien ja vaeltajien sarjoissa. Kevyessä sarjassa ei kilpailla suomenmestaruuksista.

SAMOAJA AVOIN (PUNAINEN)

Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 25 kilometriä.

SAMOAJA NAISET (SININEN)

Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 25 kilometriä.

VAELTAJA AVOIN (HARMAA)

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23-vuotiaita. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 30 kilometriä.

VAELTAJA NAISET (RUSKEA)

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23-vuotiaita. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 30 kilometriä.

KEVYT SARJA (KELTAINEN)

Kilpailuvartiossa on 2-5 vähintään 15-vuotiasta jäsentä. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 20 kilometriä.

Lue lisää: www.kaannekohta2020.fi