Koulutus viikonloppu, Lippukunnan johtamisen, viestinnän, draaman ja perhepartion johtamisen koulutukset

Koulutus viikonloppu Niinirannassa 15-16.2.2020 pitää sisällään useita koulutuksia joista voit valita itsellesi sopivan paletin. Suositeltavaa on osallistua yhteen koulutuskokonaisuuteen, mutta sekoittaakkin voi.

Lippukunnan johtamisen kurssi la-su. Koulutus on tarkoitettu lippukuntien johdolle ja hallituksen jäsenille. Viikonlopun aikana käsitellään piirin lippukuntavalmennustiimin syksyn kierroksen aikana esille tulleita asioita, kuten pestaamista, viestintää, turvallisuusasioita, koulutuspolkua, ansiomerkkijärjestelmää, kuksan käyttöä, taloudenhoitoa jne.

Viestintäkurssi lauantaina perehdytään someen ja sisällöntuotantoon, ja sunnuntaina on verkkosivutyöpaja.

Draamakurssi la-su, pääset leikkisässä ilmapiirissä kokeilemaan draaman keinoja ja kokeilemaan miten draaman keinoja voi käyttää arkielämässä ja kokouksissa. Tavoitteen kehittää itseään ja itseilmaisua.

Perhepartion johtamisen kurssi sunnuntaina 9-14. Perhepartio on uusi partion toimintamuoto. Kurssilla opastetaan perhepartion uuteen ohjelmaan ja vetämään perhepartiota lippukunnassa, Soveltuu kaikille aikuisille.

Ilmottautumisen peruuttaminen, peruminen on mahdollista ilmottautumisajan loppuun asti. Peruttaessa  ilmoittautumisajan jälkeen maksua ei palauteta, vaan korvauksia voi hakea lääkärin todistuksella partiovakuutuksesta.