Kuohu 2021 Kymenlaakson partiopiirin piirileiri

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Kuohulle on auki 1.2.2021-27.4.2021.jälki-ilmottautuminen 6-20.5.2021

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta,käyttäen PartioID-tunnusta. Ohje tunnuksen luomiseen löytyy osoitteesta https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partioid/.Alaikäisen leiriläisen ilmoittautumisen tekee hänen huoltajansa, joka tarvitsee tätä varten oman huoltajan PartioID:n. Huoltajan ohje Kuksaan löytyy seuraamalla seuraavaa linkkiä: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/kuksa-huoltajan-ohjeet/.Jos sinulla on ongelmia PartioID-tunnuksesi kanssa, tai olet unohtanut sen, ota yhteys lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan.

Ei-vielä-partiolainen voi ilmoittautua ilman PartioID:tä seuraamalla samaa ilmoittautumislinkkiä.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinulta kysytään monia tärkeitä asioita, esimerkiksi terveydentilasta ja uimataidosta. Vastaa näihin mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Pienellä punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Ilmoittautumista ei voi lähettää, ennen kuin ne ovat täytetty. Lähettäessä lomake ilmoittaa, jos joku pakollinen kohta on vielä täyttämättä. Huomaa, että valikot saa näkyviin klikkaamalla otsikko-kohtaa.

Ilmoittautumisen muokkaaminen

Partiolainen tai huoltaja pääsee näkemään ja muokkaamaan ilmoittautumista kirjautumalla omilla tunnuksillaan Kuksaan(kuksa.partio.fi).

Kirjaudu sisään ja valitse sivun oikeasta yläreunasta henkilö, jonka ilmoittautumista haluat muokata. Siirry henkilöntietoihin ja valitse Tapahtumat-välilehti. Tapahtuman (Kuohu 2021) oikeassa yläkulmassa on Muokkaa-painike. Ei-vielä-partiolainen voi muokata ilmoittautumistaan samasta linkistä, jota käytti ilmoittautumiseen käyttäen vahvistusviestissä olevaa vahvistustunnusta. Ilmoittautumisen muokkaaminen ja peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan loppuun asti, 27.4., peruutusehtojen mukaisesti.Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta.

Tapahtumanilmoittautujan tiedot

Partiolaisille perustiedot tulevat lomakkeelle automaattisesti. Tarkista, että ilmoitettava henkilö on valittu yläpuolella olevasta vetovalikosta ja tiedot ovat oikein. Mikäli tiedoissa on puutteita tai ne ovat muuttuneet, voit tehdä muutoksia Muokkaa-nappia käyttäen. Muista tällöin tallentaa muutokset Tallenna henkilö -napista.

Leirimaksut

Leirimaksut JÄLKI-ILMOTTAUTMISEN yhteydessä

Tässä kohtaa voit valita leirille osallistumisesi.

Osallistumis vaihtoehdot:

        -       Pitkäleiri (12.-18.7.2021) 200 euroa

        -       Lyhyt leiri (14.-16.7.2021)80 euroa

        -       Päiväleiri 40euroa/24 h


Lyhyt vai pitkä leiri?

-       Valitse lyhyt leiri, jos osallistuja on sudenpentu (7-9-vuotias vuonna 2021)

-       Valitse pitkä leiri, jos osallistuja on seikkailija tai vanhempi partiolainen (yli 10-vuotias tai täyttää 10 vuonna 2021)

Jos osallistut leirille vain joiksikin päiviksi, valitse nämä päivät tässä kohtaa. Päivämaksu oikeuttaa 24 tuntiin leirillä, ohjelmaan ja ruokailuihin tuona aikana - esimerkiksi torstain lounaasta perjantain aamupalaan.

Tekijäalennus

Kuohu tarjoaa tekijäalennuksen leirille tuleville tekijöille, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

-       Osallistuminen pitkälle leirille

-       Pesti koko leirin ajaksi

-       Pesti sovittuna maaliskuun loppuun mennessä

-       Yli 18-vuotias (lähtökohtaisesti tätä nuoremmat ovat pestissään vain osan leiriä)

Tekijäalennus on 20 € ja tällöin osallistumismaksu on 165 euroa. Tekijäalennukseen oikeutetut valitsevat osallistumisvaihtoehdoista pitkän leirin tekijäalennuksen kanssa. Tarkistamme tekijäalennuksella ilmoittautuneiden pestit ilmoittautumisajan päätyttyä.

Perhealennus

Perhealennukseen on oikeutettu leirille tulevat perheet. Perhealennus koskee täten esimerkiksi perheleirille osallistuvia perheitä ja pitkälle/lyhyelle leirille osallistuvia sisaruksia.

Perheen osallistumismaksujen alennus määräytyy seuraavan periaatteen mukaan: osallistumismaksu alennuksissa huomioidaan vain perusosallistumismaksut

-    Pitkä leiri(seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset) 185 euroa, alennus 35 euroa, jälki-ilmottautuminen 200 euroa, alennus 35 euroa

-       Lyhyt leiri(sudenpennut) 75 euroa,alennus 15 euroa jälki-ilmottautuminen 70euroa, alennus 15 euroa

Alennus lasketaan niin, että kaikki perheen edellä mainitut osallistumismaksut laitetaan suuruus järjestykseen, esimerkiksi 185, 185, 75, 75.

Yhdestä (listan suurimmasta) osallistumismaksusta ei myönnetä alennusta. Seuraavista osallistumismaksuista saa alennuksen. 185 euron (jälki-ilmon yhteydessä 200€) osallistumismaksusta alennus on 35 euroa ja 75 euron, (jälki-ilmon yhteydessä 80€) 15 euroa. Edellä mainittu esimerkki alennuksien kanssa: 185 € (ei alennusta),185 € (-35€), 75 € (-15€), 75€ (-15€). Alennus tällöin yhteensä 65 euroa.

Perheleiritunniste

Perheen ensimmäinen ilmoittautuja luo perheleiritunnisteen. Tämän avulla tiedämme,ketkä kuuluvat samaan perheeseen ja tällöin voimme laskea perheiden osallistumismaksualennukset. Perheleiritunnistetta käyttävät kaikki perheet, joista osallistuu enemmän kuin yksi henkilö leirille halutessaan alennuksen. Perheleiritunniste ei siis koske vain perheleiriä.

Perheleiritunniste luodaan vain kerran: perheen ensimmäinen leirille ilmoittautuva luo tunnisteen ja sama tunniste syötetään kaikkien saman perheen ilmoittautumislomakkeisiin.

Perheleiritunniste luodaan painamalla Luo perheleiritunniste -nappia ilmoittautumislomakkeen lopussa. Saat kenttään näkyviin perheesi perheleiritunnisteen.

Tunniste on pitkä ja hankala kirjoittaa. Se kannattaa kopioida esimerkiksi tietokoneella tai puhelimella muistiin ja liittää tunnus kenttään perheen seuraavien jäsenten ilmoittautumisia tehdessä.

Ilmoittautumislomakkeen lopussa oleva Laske kokonaishinta -painike ei huomioi perhealennuksia. Perhealennukset on kuitenkin huomioitu lähetetyissä laskuissa.

HUOM! Jotta alennukset saadaan laskettua oikein, on erityisen tärkeää, että jokainen saman perheen jäsen käyttää samaa perheleiritunnistetta.

Rakennus- ja purkuleiri

Rakennusleiri järjestetään 9.-11.7 ja purkuheti leirin jälkeen 19.7. Rakennus- ja purkuleiri ovat maksuttomia ja osallistujille tarjotaan ruoka. Kaikki ovat tervetulleita raksalle ja purulle, ilmoittaudu lomakkeen yhteydessä.

Ongelmia ilmoittautumisen kanssa?

Leiri-ilmoittautumisen ongelmissa kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä oman lippukunnan lähijohtajaan tai jäsenrekisterinhoitajaan. Jos ongelma ei ratkea, ole yhteydessä Kymenlaakson partiopiirin järjestökoordinaattori Anne Heilalaan, kymi@partio.fi.