Kymenlaakson sudenpentu- ja seikkailijaleiri Kajastus 2022

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Kajastukselle on auki 17.1.2022-28.2.2022. Jälki-ilmoittautumista ei ole luvassa. 

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta,käyttäen PartioID-tunnusta. Ohje tunnuksen luomiseen löytyy osoitteesta https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partioid/.Alaikäisen leiriläisen ilmoittautumisen tekee hänen huoltajansa, joka tarvitsee tätä varten oman huoltajan PartioID:n. Huoltajan ohje Kuksaan löytyy seuraamalla seuraavaa linkkiä: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/kuksa-huoltajan-ohjeet/.Jos sinulla on ongelmia PartioID-tunnuksesi kanssa, tai olet unohtanut sen, ota yhteys lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan.

Ei-vielä-partiolainen voi ilmoittautua ilman PartioID:tä seuraamalla samaa ilmoittautumislinkkiä.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinulta kysytään monia tärkeitä asioita, esimerkiksi terveydentilasta ja uimataidosta. Vastaa näihin mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Pienellä punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Ilmoittautumista ei voi lähettää, ennen kuin ne ovat täytetty. Lähettäessä lomake ilmoittaa, jos joku pakollinen kohta on vielä täyttämättä. Huomaa, että valikot saa näkyviin klikkaamalla otsikko-kohtaa.

Ilmoittautumisen muokkaaminen

Partiolainen tai huoltaja pääsee näkemään ja muokkaamaan ilmoittautumista kirjautumalla omilla tunnuksillaan Kuksaan(kuksa.partio.fi).

Kirjaudu sisään ja valitse sivun oikeasta yläreunasta henkilö, jonka ilmoittautumista haluat muokata. Siirry henkilöntietoihin ja valitse Tapahtumat-välilehti. Tapahtuman (Kajastus) oikeassa yläkulmassa on Muokkaa-painike. Ei-vielä-partiolainen voi muokata ilmoittautumistaan samasta linkistä, jota käytti ilmoittautumiseen käyttäen vahvistusviestissä olevaa vahvistustunnusta. Ilmoittautumisen muokkaaminen ja peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan loppuun asti, 28.2., peruutusehtojen mukaisesti.Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta.

Tapahtumanilmoittautujan tiedot

Partiolaisille perustiedot tulevat lomakkeelle automaattisesti. Tarkista, että ilmoitettava henkilö on valittu yläpuolella olevasta vetovalikosta ja tiedot ovat oikein. Mikäli tiedoissa on puutteita tai ne ovat muuttuneet, voit tehdä muutoksia Muokkaa-nappia käyttäen. Muista tällöin tallentaa muutokset Tallenna henkilö -napista.

Leirimaksut

Leirimaksut 

Osallistumismaksu 85€

2019 ja sen jälkeen syntyneet lapset 0€

Leirillä on käytössä myös stibendijärjestelmä. Jos perheen taloudellinen tilanne sitä  vaatii, niin voit hakea stibendiä leirin osallistumismaksuun,lähettämällä vapaamuotoisen sähköpostin kymi@partio.fi. Kirjoita otsikoksi Stibendi anomus. Anomukset käsitellään luottamuksellisesti, heti ilmoittautumisajan päätyttyä ja hakijoille ilmoitetaan mahdollisista stibendeistä sähköpostitse.

Rakennus- ja purkuleiri

Rakennusleiri järjestetään 16-17.6 ja purkuleiri heti leirin jälkeen 20.6. Rakennus- ja purkuleirit ovat maksuttomia ja osallistujille tarjotaan ruoka. Ilmoittaudu lomakkeen yhteydessä.

Ongelmia ilmoittautumisen kanssa?

Leiri-ilmoittautumisen ongelmissa kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä oman lippukunnan lähijohtajaan tai jäsenrekisterinhoitajaan. Jos ongelma ei ratkea, ole yhteydessä Kymenlaakson partiopiirin järjestökoordinaattori Anne Heilalaan, anne.heilala@partio.fi.


Lisätietoja leiristä

www.kajastus.kymipartio.fi