KYMI Akela- ja sampokurssi 2022

Onko mielessäsi käynyt mahdollisuus ottaa oma sudenpentulauma tai seikkailijajoukkue tai ryhtyä jo olemassa olevaan ryhmään apulaiseksi?  Eikö koko viikonlopun partiokoulutus sovi elämäntilanteeseesi?

Nyt on mahdollisuus kouluttautua akelaksi tai sammoksi kokonaan verkossa! Voit olla jo jonkin verran ryhmän kanssa toiminut partiojohtaja tai aivan uusi aikuinen partiossa. Verkkokurssilla voit keskittyä itsenäisesti niihin aiheisiin, joissa kaipaat eniten uutta osaamista ja kerrata kevyemmin itsellesi tutut asiat. 

Koulutuksen esitietovaatimuksena on Tervetuloa partioon -koulutus tai vastaavat tiedot. Jos olet uusi partiossa, saat nämä esitiedot tekemällä itsenäisesti partion Moodlessa Tervetuloa partioon -verkkokoulutuksen. Kirjaudu partioID:llä moodle.partio.fi . Suorittamalla kurssin huolellisesti loppuun, saat siitä Kuksaan kurssimerkinnän, jos olet partion jäsen.

Kymin akela- ja sampokoulutus alkaa iltatapaamisella Teamsissa ti 26.4.2022 klo 18-20 ja huipentuu tapaamiseen ke 1.6.2022 klo 18-20. Välissä tehdään itsenäisiä tehtäviä Moodlessa. Molempiin yhteisiin tapaamisiin osallistuminen on pakollista, eikä niihin ole mahdollista saada korvaavia tehtäviä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.4.2022.

Koulutuksen hinta on 30e ja se laskutetaan ennen kurssia.

Lisätietoja koulutuksesta antaa kurssinjohtaja Kristiina Mäkinen (kristiina.makinen@partio.fi) tai partiotoimiston puolelta koulutuksista vastaava järjestökoordinaattori Salla Kukko (salla.kukko@partio.fi). 

Lämpimästi tervetuloa kurssille!