L-SP Ensiavun kertauskoulutus

Punaisen Ristin koulutusohjelman mukainen ensiavun kertauskurssi.

Jos sinulla on voimassa oleva, mutta lähiaikoina umpeutuva EA 1 tai EA 2 -todistus, voit kerrata kurssin ja jatkaa todistuksen voimassaoloaikaa kolmella vuodella. Kertauskurssille voi osallistua vain kerran, jonka jälkeen pitää suorittaa joko EA1 tai EA2-kurssi.

Kurssille osallistujat rekisteröidään Punaisen Ristin sähköiseen rekisteriin. Rekisteröintimaksun suuruus vahvistetaan kurssikirjeen yhteydessä (21.5.2020 hinta oli 13,5€/hlö). Rekisterin tietosuojaseloste löytyy sivuilta https://ensiavunkouluttajat.fi/kumppaneille/

Kurssikoko max 15hlö.


Hinta: 15 €/hlö + Punaisen Ristin rekisteröintimaksu

Ilmoittautuminen päättyy 1.9.2021.

Turvallisuusjaoston ea-ryhmä, Tiina Harkia, 044 027 0787, tiina.harkia@partio.fi

Tapahtumassa huomioidaan seuraavat Helppo tulla -kriteerit:

Hyvä olla
Tapahtuman toimintatavat ohjeistetaan huolellisesti ja niin selkeästi, että ensikertalainenkin osaa toimia muiden mukana.

Raha
Avustajan osallistuminen on maksutonta tai jos avustajan osallistumisesta aiheutuu kustannuksia, voidaan periä toteutuvia kustannuksia kattava maksu.

Liikkuminen
Tapahtumapaikalle on mahdollisuus saapua julkisilla kulkuyhteyksillä, kimppakyydillä tai yhteiskuljetuksella.

Hygienia
Tapahtumapaikan sisätiloihin ei tuoda yleisiä allergioita aiheuttavia tekijöitä kuten eläimiä tai eläviä kasveja.

Lääkitys ja ensiapu
Tapahtumassa on ensiaputarvikkeita ja ensiapuvastaava, jolta saa tarvittaessa apua. Osallistuja voi tapahtuman aikana lääkitä itsensä rauhassa ja kiireettä. Osallistuja voi tarvittaessa säilyttää lääkkeensä kylmässä.

Näköaisti
Heijastettavissa esityksissä on selkeät fontit ja värit. Esitysten kuvat ja tekstit kerrotaan tarvittaessa myös sanallisesti.

Kieli
Tapahtumassa käytetty kieli ja viestintä on ymmärrettävää myös heille, jotka eivät tunne partioslangia. Osallistuja voi ottaa viittoma- tai muun kielen tulkin mukaan.

Keneltä voi tarvittaessa kysyä lisää

Tiina Harkia, tiina.harkia@partio.fi