PERUTTU – L-SP Eri vänkää eräilyä -mittelö

Eri Vänkää Eräilyä-mittelö 2021! Tänne sä haluut tulla, etkös?

Tämä tapahtuma on sinulle, jos partiominäsi kaipaa haasteita ja uusia kokemuksia eri vänkäisissä eräilytilanteissa. Selviäisitkö mittelössä maastossa ystäviäsi ja tuntemattomia vastaan, joko kimpassa tai yksin? Osallistujista vain yksi voi olla E.V.E. 2021 voittaja. Joudut ehkä tekemään vaikeita päätöksiä; voit joutua esimerkiksi puntaroimaan hampurilaisen ja varman ”selviytymisen” välillä.  Ehkäpä hymyileminen piilossa olevalle kameralle voi olla suotuisaa, jos tukijoukoilta haluaa saada sponsorointia haastavilla hetkillä. Hankitko liittolaisia kilpailussa, jossa ei ole jaettuja ykkössijoja?

Tässä mittelössä partiotaidoista ja muusta näppäryydestä on hyötyä, kun areenaa saattaa muuttua kesken kaiken aivan toisenlaiseksi. Luomassamme pelissä säännöt voivat olla mielivaltaisia ja reklamaatioiden mahdollisuudet vähäisiä.

Mittelön alussa käydään mittelijöiden kimpsut ja kampsut läpi sääntökirjan kanssa, eikä areenalle pääse kuin rajatulla varustuksella. Lisää varusteita löytyy peliareenalta, mutta niitä ei välttämättä riitä kaikille. Runsauden vintilällä kannattaa vierailla harkiten…

Lisätietoa ja vihjeitä tapahtumasta tipahtelee mahdollisesti piirin someen.
Tapahtuma on vain 18 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille.

Hinta: 45 €/hlö

Ilmoittautuminen päättyy

Erätaitojaosto, Emilia Asikainen, 050 405 1649, emilia.asikainen-saarimaa@partio.fi