L-SP Kaikki mukaan -koulutus PERUTTU

Kaikki mukaan -koulutus PERUTTU

17.9., Turun partiotoimisto

Tehdään yhdessä partiosta mielekäs ja pysyvä harrastus myöstukea tarvitseville lapsille!

Koulutus on kulkenut ennen nimellä Riehakas ryhmä haltuun.Koulutus on kuitenkin uudistettu sisällöltään ja se pitää sisällään sekäSisujaoston tarjoaman vanhan Riehakas ryhmä haltuun -koulutuksen sisällön ettäSP:n Kaikki mukaan-koulutuksen sisällön.

Koulutus on tarkoitettu ryhmänohjaajille samoajistaaikuisiin ja erityisesti hänelle/heille, jonka/joiden ryhmässä on yksi taiuseampi haasteellisesti käyttäytyvä ryhmän jäsen. Kolmen tunnin koulutuksestakäytetään parisen tuntia erityisen käyttäytymisen taustalla mahdollisestiolevan teoreettisen tiedon käsittelyyn, ja eri väleissä pohditaan yhdessäosallistujien partioryhmissä esiintyviä ongelmatilanteita ja etsitään niihinratkaisumalleja.

Koulutuksen tavoitteena on madaltaa erityislasten ja-nuorten kynnystä liittyä partioon, ehkäistä syrjäytymistä ja lisätämoninaisuutta, lisätä tietoutta erityistä tukea tarvitsevien lasten tarpeistasekä tehdä partiosta mielekäs ja pysyvä harrastus myös tukea tarvitsevillelapsille. Kouluttajana toimii alan ammattilainen ja samalla myös aktiivipartiojohtaja Karoliina “Karkki” Polvi Turun Tähti-Tytöistä, Auran TähtiPojista sekä Turun Sinikotkista.

Hinta: 5 € / hlö

Samoaja;Vaeltaja;Aikuinen;

Sisujaosto, Karoliina Polvi, 050 360 3666,karoliina.polvi@partio.fi