PERUTTU – L-SP Luotsikoulutus (monimuoto)

Luotsikoulutus monimuotoisena keväällä 2021

Koulutus tapahtuu monimuotoisena 19.4.-13.5.2021 välisenä aikana.

Onko lippukunnassanne jo luotseja tukemassa tarpoja-, samoaja- ja vaeltajatoimintaa? Luotsi ei ole vartionjohtaja, vaan aikuinen joka ohjaa nuorten kasvua ja toimintaa partio-ohjelman mukaan. Luotsi tuntee luotsattavansa ja toimii turvallisena aikuisena taustalla. .Luotsikoulutuksesta sinä saat eväitä, tietoja ja taitoja tarpojien, samoajien tai vaeltajien luotsina toimimiseen.

Tarjolla valoa luotsin pimeisiin hetkiin ja asiaa – ei vain majakoista, varustepaketeista ja vaelluskartoista – vaan etenkin siitä, miten luotsi luovii tehtävässään tukiessaan vartionjohtajia kolmessa vanhimmassa ikäkaudessa.

Koulutus järjestetään etänä verkko-oppismisympäristö Moodlessa ja etäyhteyksillä. Helatorstai on varattu lähipäiväksi, mutta jos rajoitukset eivät mahdollista tapaamista toteutetaan helatorstain sisällöt etänä.

Koulutuksen suorittaminen vaatii itsenäistä työskentelyä, ja Moodlen käyttöä. Moodlen sisältöjen tulee olla valmiina ennen helatorstaita. Luotsikoulutuksen esitietovaatimuksena on partiojohtajaperuskoulutus.

VIP 16.4.2021

Lisätietoja kurssinjohtaja Tarja Mäkinen

Koulutuksen alaikäraja on tarpoja- ja samojaluotseille 18 vuotta ja vaeltajaluotseille 22 vuotta. Koulutus on tarkoitettu partiojohtajille.

Koulutus on maksuton.