PERUTTU L-SP Partiojohtajan peruskoulutus V/2022 (Meri)

Oletko täyttänyt 18 ja innokas kouluttautumaan johtajaksi? Tule siis kokemaan partiokoulutuksen helmi ja ilmoittaudu PJ-peruskoulutukseen!

Kouluttaudu Partiojohtajaksi NYT! Lähde hakemaan PJ-koulutuksesta kaikki perustiedot ja -taidot, mitä partiojohtajana tarvitset! Koulutuksessa pääset mm. harjoittelemaan tapahtuman johtamista, saat koulutusta johtamistaidoista ja syvennät näkemystäsi partioliikkeestä. Koulutus on tarkoitettu lippukunnan vastuupesteissä toimiville partiolaisille.

Koulutusosien välissä tehdään johtamisharjoituksena sopivan haastava projektijohtamistehtävä (retki, lippukunnan kisat, jokin osa-alue leiristä, tms.), jota ohjaa oman lippukunnan nimeämä partiojohtaja.
Koulutukseen päästäksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias (monimuotokoulutukseen vähintään 22-vuotias) ja sinulla tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus partiotoiminnasta lippukunnassa. Alle kolme vuotta partiossa olleille suositellaan Partio tutuksi -koulutuksen suorittamista ennen koulutukseen tuloa. PJ-tunnusten saamisen edellytyksenä on suoritettu EA1-kurssi tai vastaavat tiedot.

PJ-PK V MERI: Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu meripartiolaisille, mutta sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa purjehduskokemusta. Koulutuksen ensimmäinen osa vietetään purjehtien ja toinen osa kurssikeskuksessa.

Yhteen PJ-koulutukseen voidaan ottaa maksimissaan kaksi kouluttautujaa samasta lippukunnasta.

Hinta: 110 € / hlö

VIP 31.3.2022

Koulutusryhmä, Riikka Hosiosto, 050 312 9425, riikka.hosiosto@partio.fi