L-SP Syyskokous

HUOM! 
Syyskokous on siirretty etätoteutukseen ja lippukunnille lähetetty ohjeet tästä 23.10. 2020. Kokousta pääsee seuraamaan tästä.


Tervetuloa SYYSKOKOUKSEEN


Sunnuntaina 1.11.2020 klo 12.00 
Valtakirjojen tarkistus klo 11.00–11.45. Tulethan ajoissa 

KOKOUKSESSA MM.

• hyväksytään vuoden 2021 toimintasuunnitelma
• hyväksytään vuoden 2021 talousarvio
• vahvistetaan piirihallituksen jäsenten lukumäärä seuraavaksi toimintakaudeksi
• valitaan piirinjohtaja, piirin varajohtaja, kasvuministeri, sekä  viestintä- ja markkinointiministeri.
• valitaan ehdokkaat partioneuvoksiksi
• valitaan tilintarkastajaksi KHT-yhteisö

VAALIT
Kokouksessa valitaan piirinjohtaja, piirin varajohtaja, kasvuministeri, sekä viestintä- ja  markkinointiministeri.   Lisäksi valitaan kaksi piirin ehdokasta partioneuvoksiksi. Kenet sinä haluat luotsaamaan piiriä? Tule vaikuttamaan tai asetu itse ehdolle!  Lisätietoja: www.lounaissuomi.partio.fi/ajankohtaista/lounais-suomen-partiopiirin-vaalit-2020/

ÄÄNIOIKEUS
Piirin kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä yksi ääni ja lisäksi yksi ääni jäsenyhdistyksen jokaista alkavaa 50:tä jäsenmaksun kokousta edeltävän heinäkuun loppuun mennessä maksanutta jäsentä kohden.
Edustajikseen piirin kokouksiin varsinaiset jäsenet valitsevat korkeintaan vuodeksi kerrallaan äänimääränsä vastaavan määrän edustajia, jotka käyttävät äänivaltaa ja heille varaedustajat. Edustajiksi ja varaedustajiksi tulee valita kyseisen jäsenyhdistyksen 15 vuotta täyttäneitä jäseniä. Edustaja ei voi valtuuttaa toista henkilöä tilalleen.

KÄYKÄÄ LÄPI KOKOUSASIAT
Käykää yhdessä kokousasiat läpi lippukunnassa. Osana kokousta kuulette ajankohtaisista asioista ja uusimmat kuulumiset. Jos jää kysyttävää kokousasioista tai kokouksen käytännön järjestelyistä, älkää epäröikö olla yhteydessä piirinjohtaja Stefan Stjärnstedtiin (stefan.stjarnstedt@partio.fi, p. 040 775 4669) tai toiminnanjohtaja Mari Kousa-Kuusistoon (mari.kousa-kuusisto@partio.fi, p. 045 630 7532).

TURVALLISUUS
Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeistuksia ja reagoimme niihin tarvittaessa.  Edustajilta edellytetään, terveydentilan niin salliessa, kasvomaskin käyttöä kokouksen aikana. Kokoukseen varataan maskeja niille edustajille, joilla ei ole omia mukana.  Kokoukseen ei saa osallistua, ellei ole täysin oireeton. Myös turvaväleistä ja käsihygieniasta on erityisen tärkeää pitää huolta. 
 
Tervetuloa,  piirihallitus