L-SP Y-vaalistudio

Oletko aina halunnut tietää, miten kunnallinen päätöksenteko toimii? Haluatko tietää enemmän eri puolueiden ja kuntavaaliehdokkaiden mielipiteistä? Meillä on ratkaisu: Y-vaalistudio!

Y-vaalistudio on äänestysikäisille ja kohta äänestysikäisille nuorille suunnattu poliittisten nuorisojärjestöjen kuntavaalipaneeli, jonka tarkoituksena on kannustaa nuoria äänestämään ja antaa tietoa kuntavaaleista sekä kunnallisesta päätöksenteosta. Lopussa luvassa myös pientä partioaiheista kisailua! Tapahtuman järjestämisestä vastaavat y-trainee-koulutuksen vuonna 2020 käyneet piiriläiset.

Tapahtumaan ei ole erillistä ilmoittautumista ja se järjestetään etänä. Eli siis kaikki, mitä sinun pitää tehdä on liittyä mukaan 27.3. klo 15 linkistä, jonka päivitämme näille sivuille sekä piirin instagramiin (@lspartiopiiri) lähempänä tapahtumaa.

Jotta saisit paneelista kaiken mahdollisen hyödyn irti, on sinun mahdollista päästä itse vaikuttamaan paneelissa esitettyihin kysymyksiin. Keräämme kysymysehdotukset 13.3. piirin instagramissa (@lspartiopiiri), joten tulethan silloin kertomaan, millaisia kysymyksiä haluaisit paneelissa esitettävän!

Vinkki luotseille: katsomalla Y-vaalistudion ryhmäsi voi suorittaa aktiviteetteja Vaalipöllö-merkistä tai vaeltajaohjelmasta!