Lisää aikuisia -webinaari: Aikuisten rekrytoinnin perusteet

Lippukunta pääsee perustamaan uuden ryhmän, kun se löytää vähintään kaksi uutta aikuista mukaan partiotoimintaan. Onko teidän lippukunnalla hallussa ne säännöllisesti toistettavat perusasiat, joiden avulla aikuisten rekrytointi helpottuu ja rutinoituu? Tervetuloa kuulemaan vinkit ja keskustelemaan muiden lippukuntien kanssa parhaista rekrytointikäytännöistä.

What are the basics of recruiting new adults? Does your local Scout Group remember to try them regularly? Welcome to listen to the best tips and discuss with other Scout Groups!

  • Ilmoittautuminen päättyy: 9.4.2021
  • Osallistumismaksu: Piirin tarjoama maksuton tapahtuma.
  • Lisätietoja: Nina Miettinen, nina.k.miettinen@partio.fi, puh. 0504460056

Saavutettavuus: 

Tapahtumassa on käytössä partion Helppo tulla -tunnuksen osa-alueet: Hyvä olla, Raha, Liikkuminen, Näköaisti, Kuuloaisti, Kieli, Ohjelma, Markkinointi ja ilmoittautuminen sekä Digitaalinen saavutettavuus. Osa-alueet huomioidaan etukäteen ilmoittautuneiden osallistujien tarpeiden pohjalta. Voit tutustua tunnukseen täällä. Huomioitavaa:

- Webinaari nojaa näkö- ja kuuloaistin käyttöön, mutta esitykset pyritään tekemään selkeiksi. Olethan etukäteen yhteydessä, mikäli toivot webinaariin esimerkiksi viittomakielistä tulkkia.

- Jos sinulla ei ole webinaarissa tarvittavaa tietokonetta tai älylaitetta, otathan yhteyttä, niin neuvomme lainaamisessa.

- Webinaarissa ei jaotella ihmisiä sukupuolen mukaan.

- Webinaarissa varataan aikaa tekstien lukemiselle ja niihin perehtymiselle.

- Haluamme, että jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Luvassa on esittäytymistä ja yhteistä keskustelua.

- Webinaari on kiusaamisesta, häirinnästä ja syrjinnästä vapaa. Otathan tarvittaessa yhteyttä webinaarin vetäjiin tai piiritoimiston työntekijöihin. Anonyymia palautetta on mahdollista jättää webinaarin palautelomakkeen yhteydessä.