PäPa Aikuisten iltanuotio – Afterwork ulkoillen ja rentoutuen

Partioviikon moderni iltanuotio kutsuu aikuiset ja vaeltajat sekä partiosta kiinnostuneet aikuiset  virkistäytymään arki-iltana afterworkin merkeissä ohjatulle Teams-retkelle vinkkeineen lähiluontoon keskiviikkona 21.4.klo 18.00 alkaen.

Tarjoamme innostavan alustuksen asiaa ja vinkkejä Teamsin välityksellä mukavasti nojatuolimatkalle oman kahvikupin ääressä. Tämän jälkeen laitetaan kengät jalkaan ja lähdetään ohjatulle lähiluontoretkelle, kukin omassa ympäristössään varusteinaan kännykkä ja kuulokkeet. Iltaan voi osallistua yksin tai kaverin kanssa riippuen vallitsevista liikkumisen rajoituksista.

Aikuisten iltanuotio vie sinut kaupunkiretkeilyn saloihin! Avaa silmät ja korvat ja lähde ihmettelemään lähiluontoa yhdessä. Haastattelemme Metrolla metsään -retkeilykirjan kirjoittanutta aktiivista retkeilijää, Elli Keisteri-Sipilää. Hän vie meidät myös ulos retkelle - yhdessä, mutta etänä ja Teamsin välityksellä! Ilmoittaudu mukaan iloitsemaan keväisestä lähiluonnosta ja juttelemaan retkeilystä.

Ilmoittaudu itse nauttimaan, kannusta johtajisto, aikuisvartio, vaeltajaryhmä tai kaveriporukka mukaan ja kutsu lippukuntanne partiotoiminnasta kiinnostuneet aikuiset osallistumaan.