PäPa Järjestyksenvalvojakurssi 2-2018

Nyt on mahdollisuus kouluttautua järjestyksenvalvojaksi piirin omalla JV-kurssilla. Järjestyksenvalvojakoulutus on hyödyllinen niin partiossa kuin sen ulkopuolellakin. Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden tehdä järjestyksenvalvojan työtä myös festareilla ja vaikka ravintolan ovella.

Järjestyksenvalvojakurssille osallistuvan henkilön tulee olla täyttänyt 18 vuotta ja hänellä tulee olla partion jäsenmaksu maksettuna. Kurssille haetaan henkilöitä jotka ovat kiinnostuneet partiolaisten järjestämien tapahtumien ja leirien turvallisuudesta.

Kurssille osallistuvat henkilöt sitoutuvat toimimaan järjestyksenvalvojina vähintään kahdessa piirin tapahtumissa. Kurssi toteutetaan kahtena kaupunkiviikonloppuna. Teoriaosiot järjestetään Partioasemalla ja liikuntaosuuden paikka tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

Tältä kurssilta saat todistuksen, joka oikeuttaa sinut hakemaan järjestyksenvalvojakorttia. Kurssille otetaan 20 ensimmäistä osallistujaa. Mikäli heräsi kysymyksiä tai haluat lisätietoa, laita rohkeasti viestiä!