Päpa Maailman 10. nopeimmat PT-kisat aikuisille ja vaeltajille


Maailman 10. nopeimmat PT-kisat


Tää on vaan jotain kivaa tekemistä yli 18 -vuotiaille


Keskiviikko 20.4. on se ilta, kun otetaan omat kaverit mukaan ja toisista kavereista mittaa: iloinen pilke silmäkulmaan ja sopiva voitonnälkä päälle! Kilpailu on rento, muutaman tunnin ohjelma kisailua, johtajahuoltoa ja älynväläyksiä ripauksella sopivia hullutuksia.

Mini-kisa keskellä partioviikkoa mahdollistaa karkaamisen arjen pyörteistä. Tehtävät voivat olla lähes mitä tahansa, joten vaikka kisatrikoot olisivat viime vuosina jääneet kaappiin, täällä kelpaa kisata, vaikka farkuissa juuri sellaisella sykkeellä kuin huvittaa.

Kyseessä on kymmenettä kertaa järjestettävä joukkuekilpailu, jossa kisataan 3-4 hengen joukkueissa. Kisavartion kannattaa kutsua tänne ei-vielä-partiolainen kaveri mukaan tutustumaan meininkeihin. Kisavartion ilmoittajan tulee olla partiolainen.


HUOM: 15 € kisamaksu on koko vartion kisamaksu.

Kisan lähtö klo 18:00 Pop-Up-kololta Kampista. Kisa kulkee keskustan liepeillä ja vartio voi kulkea lihasvoimin tai hyödyntää julkisia kulkuvälineitä. Kisainfo lähetetään Kuksaan ilmoittautuneille kisavartioille 14.4. kisailmoittautumisessa annettuun sähköpostiin.