PäPa Partiojohtaja-peruskoulutus kaupunki-iltoina ja 24h retkellä (5-2023)


Partiojohtaja-peruskurssi kaupunki-iltoina ja 24h retkenä Kiljavan leirikeskuksessa (PJ-PK 5-2023)

Perustavanlaatuinen partion rautaisannos, jolta saat valmiudet toimia partiojohtajana. Kurssin käynyt voi anoa PJ-valtakirjaa, jota vaaditaan useiden tapahtumien johtotehtävässä. Kurssi on 18-vuotta täyttäneille ja kurssille ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti.

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Lisäksi kurssilla nukutaan vähintään yksi yö retkiolosuhteissa, jonka aikana voi harjoitella perusretkitaitoja. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.

Kurssi suoritetaan osallistumalla viiteen kaupunki-iltaan, 24h retkeen 20.-21.10.2023 (pe-la), ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Huomioithan, että kurssi on kaikille täysi-ikäisille partiolaisille (K-18)
ja samasta lippukunnasta voi osallistua samalle PJ-kurssille korkeintaan kolme henkilöä yhtäaikaa.Kurssi tai tapahtuma koostuu:

  • Itsenäisistä ennakko- tai jälkitehtävistä
  • viidestä illasta pääkaupunkiseudulla: 25.9., 3.10., 12.10., 1.11. ja 9.11.
  • yhdestä 24-tuntisesta retkestä sisältäen maastoyöpymisen 20.-21.10.2023 (pe-la)
  • lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta
  • jälkitapaamisesta keväällä 2024.

Muista ilmoittautua PJ-peruskurssille 31.8. mennessä!