PäPa Partiojohtaja-peruskurssi 4-2021 helatorstai


Partiojohtaja-peruskurssi helatorstaina PJ-PK 4-2021 monimuotoisesti verkon välityksellä ja metsäviikonloppu lokakuussa 2021


Huomioithan, että kurssi pyritään toteuttamaan sen mukaisesti kuin vallitsevat rajoitukset sen vain sallivat.

Perustavanlaatuinen partion rautaisannos, jolta saat valmiudet toimia partiojohtajana. Kurssin käynyt voi anoa PJ-valtakirjaa, jota vaaditaan useiden tapahtumien johtotehtävässä. Kurssi on 18-vuotta täyttäneille ja kurssille ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti.

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Lisäksi kurssilla nukutaan vähintään yksi yö ulkona, jonka aikana voi harjoitella peruserätaitoja. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.
Kurssi suoritetaan osallistumalla alku-, ja lopputapaamiseen, yhteen pitkään viikonloppuun helatorstaina 2021, ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Huomioithan, että kurssi on kaikille täysi-ikäisille partiolaisille. K-18

Kurssi tai tapahtuma koostuu:

  • Kurssin alkutapaaminen verkon välityksellä tiistaina 27.4. klo 18.00 alkaen.
  • 12.-16.5. on kurssin tiiviimpi jakso, jolloin tapaamme etänä ja päivän sisältävät noin neljän tunnin verran koulutusta ja keskusteluja verkon välityksellä, erilaisia tehtäviä ulkona ja sisällä sekä lisäksi vapaaehtoista ohjelmaa halukkaille.
  • Tämän jälkeen toteutamme väljemmin itsenäisiä tehtäviä ja tapaamme viikoilla 20. ja 21. vielä sunnuntaisin lyhyesti.
  • Kurssin lopputapaaminen järjestetään osana kurssia metsäviikonloppuna 23.-23.10.