Partiojohtajan peruskurssi, Lappi PERUTTU

Kurssi on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Seuraava pj-peruskurssi järjestetään Lapissa vuonna 2023. Esimerkiksi naapuripiirimme Pohjanmaan kurssitarjonnasta saattaa löytyä pj-peruskurssi jo aiemmin.

Partiojohtajaperuskurssi on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille partiolaisille. Kurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojesi ja -tietojesi kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.
 
Viikonloppumuotoinen pj-kurssi koostuu kahdesta kurssiviikonlopusta sekä lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta. Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (ninnu.miettinen@gmail.com) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan.

Kurssin ensimmäinen osa järjestetään 2.-4.9.2022 ja toinen osa 23.-25.9.2022 Rovaniemen Paaniemessä. Molemmilla osilla tulee olla läsnä. Kurssin toteutustapaa voidaan muuttaa voimassa olevien koronarajoitusten ja -suositusten mukaan.

Kurssin hinta on 100 € (useimmiten lippukunta maksaa kurssin). Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 21.8.


Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.