Partiopuuska – partiosyksyn aloitustapahtuma 2020

Partiopuuska on koko Pohjanmaan yhteinen partiosyksyn aloitustapahtuma.

Partion aloitustapahtumissa uudesta harrastuksesta kiinnostuneet ja jo partiossa olevat kohtaavat. Samaan aikaan Pohjanmaan partiopaikkakunnilla pidettävät partiokauden aloitustapahtumia järjestävät paikalliset partioyhdistykset, lippukunnat.

Lippukunnan osallistuminen Partiopuuskaan on helppoa: valitkaa vain aloitustapahtumanne päiväksi 2.9. ja olette mukana! Partiopuuskan voi jokainen toteuttaa oman näköisekseen ja kokoisekseen tapahtumaksi – piiri tarjoaa tapahtumasuunnittelun tueksi materiaalia sekä yhteistä markkinointia. Ilmoita lippukuntasi Partiopuuska piirille  16.8. mennessä.

Miksi yhteinen Partiopuuska? Koska partio on parasta, ja yhteisen tapahtuman näkyvyydellä tavoitamme partion pariin yhä useamman.

Lisää tietoja Partiopuuskasta löytyy osoitteesta https://pohjanmaa.partio.fi/nyt/partiopuuska/. Sivustolta löydät muun muassa lisätietoa lippukunnan ilmoittautumisesta, vinkkejä Partiopuuskan järjestämiseen ja markkinointiin sekä tiedon missä kaikkialla Partiopuuskia järjestetään.

Partiopuuskan yhteyshenkilönä toimii Juulia Tavasti, juulia.tavasti@partio.fi.