Partiopuuska – partiosyksyn aloitustapahtuma 28.8.-5.9.

Järjestääkö lippukuntanne Partiopuuskan, mutta ette ehtineet ilmoittautumaan 10.8. mennessä? Avasimme ilmoittautumislinkin uudestaan 23.8. asti, niin kaikki Partiopuuskat kerkeävät mukaan. Huomioithan, että viikolla 33 emme tee materiaalipostituksia, postitukset kulkee taas viikosta 34 eteenpäin.

Partiopuuska on koko Pohjanmaan yhteinen partiosyksyn aloitustapahtuma! 
Miksi yhteinen Partiopuuska? Koska partio on parasta ja yhteisen tapahtuman näkyvyydellä tavoitamme partion pariin yhä useamman.

Partion aloitustapahtumissa uudesta harrastuksesta kiinnostuneet ja jo partiossa olevat kohtaavat 28.8.-5.9. aikavälillä. Samaan aikaan Pohjanmaan Partiolaisten piirin partiopaikkakunnilla pidettävät partiokauden aloitustapahtumia järjestävät paikalliset partioyhdistykset eli lippukunnat.

Lippukunnan osallistuminen Partiopuuskaan on helppoa: valitkaa vain aloitustapahtumanne päiväksi 28.8.-5.9.2021 teille sopiva päivä, ilmoittautukaa ja olette mukana! Partiopuuskan voi jokainen toteuttaa oman näköisekseen ja kokoisekseen tapahtumaksi – piiri tarjoaa tapahtumasuunnittelun tueksi materiaalia sekä yhteistä markkinointia.

Lisää tietoja Partiopuuskasta löytyy osoitteesta 
https://pohjanmaa.partio.fi/nyt/partiopuuska/. Sivustolta löydät muun muassa lisätietoa lippukunnan ilmoittautumisesta, vinkkejä Partiopuuskan järjestämiseen ja markkinointiin sekä tiedon missä kaikkialla Partiopuuskia järjestetään. Huomioithan, että sivusto päivittyy säännöllisin väliajoin.

Lisätietoja antaa kasvuryhmän puheenjohtaja Juulia Tavasti (juulia.tavasti@partio.fi) ja lippukuntakoordinaattori Riitta Kivivasara (riitta.kivivasara@partio.fi).