PoPa Fillariralli

Porin Partiolaisten (PoPa) perinteistä Fillarirallia ei järjestetä tänä vuonna totutusti, vaan järjestäjät tuottavat valmiin rallimateriaalin lippukunnille syyskuun aikana käytettäväksi. Materiaali lähetetään lippukuntien rallivastaavalle sähköisenä 1.9.

Lippukunta saa suunnitella reitin (2–4 km) oman kolon lähimaastoon ja jakaa kylmät rastit kisailijoille haluamallaan tavalla. Syyskuun aikana kilpailuun osallistuneet joukkueet lähettävät vastaukset tehtäviin PoPalle ja lokakuun alussa voittajat ikäkausittain (seikkailija- ja tarpojaikäiset) julkistetaan Porin Partiolaisten Facebook-sivulla ja ryhmille henkilökohtaisesti.
Palkinnot parhaalle seikkailijajoukkueelle ja tarpojavartiolle luovutetaan lokakuun aikana.

Muutkin partiolaiset saavat osallistua lippukuntiensa rallireitteihin, mutta koko joukkueen tulee taittaa matka pyörällä. Muille osallistujille on rastien seassa muutama bonustehtävä. Muut osallistujat saavat kunniamainintoja ja tyylipisteitä.
Muistattehan, että PoPan tapahtumiin osallistumalla lippukunta voi kartuttaa aktiivisuuspisteitä. PoPa palkitsee joka vuosi aktiivisimman lippukunnan kiertopalkinolla. Rallissa jaossa on kaksi pistettä: ensimmäinen aktiivisimmin seikkailija- ja tarpojaikäisiä mukaan saaneelle lippukunnalle ja toinen aktiivisimmin muita osallistujia saaneelle lippukunnalle.

Pyydämme noudattamaan kisamateriaalin käytössä syyskuussa voimassa olevia Lounais-Suomen Partiopiirin koronaohjeistuksia turvaväleistä, maskien käytöstä ja muusta. Tämän lisäksi liikenneturvallisuus on osa kilpailua. Kaikilla osallistujilla tulee olla kypärä päässä.

Ilmoittakaa rallivastaavan sähköposti 30.8. mennessä Sanna-Marille (yhteystiedot alla). Rallivastaava jakaa materiaalin lippukunnalle sopivalla tavalla ja suunnittelee lippukunnalle oman reitin. Rallivastaava saa materiaalin mukana myös lisäohjeita kisaajia varten. PoPa huolehtii tehtävien tarkistuksesta ja pisteytyksestä, joten näistä ei tarvitse lippukunnan huolehtia.

Koko lippukunnan ei tarvitse kisata samana päivänä, kisa on suunniteltu niin, että sen voi toteuttaa myös suunnilleen yhden partioillan aikana.

Lisätietoja: Sanna-Mari, pynnonen.sannamari@gmail.com, 0400447531