PP- Akela- ja sampokurssi

Kurssi on tarkoitettu aikuisille sudenpentulauman ja seikkailijajoukkueen johtajille. Sekä aivan uusille aikuisille.  Kurssille osallistuvan tulee täyttää vähintään 18 vuotta kurssin järjestämisvuoden aikana.

Koulutus antaa valmiuksia toimia 7-12 vuotiaista koostuvan ryhmän johtajana ja ymmärtää lapsen/nuoren kehitysvaiheita. Saat vinkkejä ja apua ohjelman toteuttamiseen, toiminnan turvallisuutta unohtamatta, niin yksittäisessä kokouksessa, retkellä kuin koko ikäkauden aikana sekä lauman/joukkueen ohjaamiseen liittyvissä haasteissa. Kurssilla pääset virkistymään ja saat vaihtaa ajatuksia, ideoita sekä kokemuksia muiden sudenpentu- ja seikkailijajohtajien kanssa.

Kurssi sisältää moduulit: Sudenpentu-/Seikkailijaohjelma, Kehitys ja kasvu 1, Minä akelana/sampona, Sudenpentu ja seikkailijaryhmän johtaminen sekä Turvallisesti ryhmässä.

Kurssilla on etäpäivä Zoomissa 31.1. klo 10-17 ja lähikoulutuspäivä 24.4. klo 10-17 Lapuan Nuorisotalon yläkerran kahviossa (Oskarinkatu 11), mikäli koronatilanne sallii sen. Sudenpentu- ja seikkailijaohjelma moduulit koulutetaan kokonaan 31.1. klo 12.30-17.00. Mikäli osallistuu vain em moduulikoulutukseen, niin saa siitä suoritusmerkinnän Kuksaan. Tervetuloa partioon -osion voi suorittaa Moodlessa omassa tahdissa.


Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, ruoka ja katsomus. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.

Hinta: 55€ / 15€ (monimuotokurssi 35€)

Järjestäjä: Ikäkausikoulutusjaosto

Lisätiedot: Maija Metso, etunimi.sukunimi@partio.fi

VIP: 22.1.