PP – Hapsu 2022 – Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu – Oulu

Tervetuloa kisoihin!
Saammeko esitellä: tässä on Hapsu, näiden kisojen tarinan sankari. Hän on iloinen koululainen ja innokas partiolainen. Hapsu pohdiskelee paljon, miten maailma toimii. Hän on ennakkoluuloton tutkija, joka tarttuu ripeästi toimeen, kun keksii jotain mielenkiintoista - aito partiolainen siis! Hapsua kiinnostaa kovasti, miten omat teot vaikuttavat luontoon ja ympärillämme oleviin ihmisiin. Tämän vuoden kisojen teema on kestävä kehitys ja Hapsun puuhien avulla opimme, mitä se voi tarkoittaa meidän jokaisen arjessa. Kootkaa siis joukkue, tutustukaa Hapsuun ja teemaan kivojen ennakkotehtävien avulla ja tulkaa mukaan kisoihin!

Sarjat
Sudenpentujen sarja: Kilpailupentueen koko on 4-8 sudenpentua iältään 7-10 vuotta.
Seikkailijoiden sarja:
Kilpailuvartion koko on 4 – 6 seikkailijaa iältään 10 – 13 vuotta.
Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2022 jäsenmaksu maksettuna.

Saattaja
Pentueella/joukkueella tulee olla mukana vähintään 16-vuotias saattaja, joka kulkee ryhmän mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta tai Suomen Partiolaisten jäsenmaksua maksettuna.

Osallistumismaksu
Osallistumismaksu on 35 € / pentue/vartio, maksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin ja lämpimän aterian maaliin saavuttaessa.

Ilmoittautuminen
Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 13.4.2022. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen/vartion nimi, koko, lippukunta, kaikkien jäsenten, mukaan lukien saattajan, mahdolliset erityisruokavaliot sekä saattajan ja ilmoittajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ennakko-ohje lähetetään saattajan ja ilmoittajan sähköpostiin viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kilpailua

Lisätietoja
Lisätietoja ja ilmoittautuminen kilpailun nettisivuilta https://pohjanmaa.partio.fi/hapsu/

Samana kisapäivänä kisataan 7.5. myös Himangalla ja Vaasassa