PP – Hehkut 2021 – Kempele

Vielä ehdit ilmoittautua Hehkuilemaan! Avasimme ilmoittautumisen uudestaan sunnuntaihin 15.8. asti, näin kaikki ehtivät mukaan viettämään partioiltaa. Valitettavasti emme voi kuitenkaan enää taata, että pystymme huomioimaan erityisruokavaliosi. Tervetuloa!


Elokuussa jälleen järjestetään perinteiset Hehkut lippukunnan samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Hehkut alkavat klo 17.30 pienellä purtavalla, ohjelman kesto on noin 18.00-20.00. Tervetuloa!

Hehkuilla saat tietoa ajankohtaisista asioista piirin eri toiminnanaloilta sekä pääset kohtaamaan niin piirin luottamushenkilöitä, työntekijöitä kuin lippukuntien edustajia.

Hehkut pidetään kolmena perättäisenä iltana Seinäjoella, Ylivieskassa ja Kempeleessä. Kempeleen Hehkut pidetään Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa, Kissaojantie 12, 90450 Kempele. Seurakuntakeskuksen pihassa on reilusti ilmaisia parkkipaikkoja.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, ruoka, raha, katsomus sekä markkinointi ja ilmoittautuminen. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.


Kohderyhmä: Samoajat, vaeltajat ja aikuiset

Hinta: 0 €

Järjestäjä: Alueryhmä

Lisätiedot: Riitta Kivivasara, etunimi.sukunimi@partio.fi 

VIP: 10.8.