PERUTTU – PP- Kurssikoitos 2021

Poikkeusaikojen rajoitusten vuoksi Kurssikoitoksen pienet työpajat perutaan tältä vuodelta sekä pjpk-johtamisharjoituksen ohjaaminen ja tervetuloa partioon kurssi. Erilliset johtaja- ja taitokoulutukset tullaan järjestämään hajautetusti Oulun seudulla alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Partiojohtajaperuskurssi on ainut kurssi, joka järjestetään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Rokuan leirikeskuksen leirialueella 9.-13.6. välisenä aikana.

Kurssikoitos on koulutushenkinen tapahtuma aikuisille ja vaeltajille. Voit tulla myös vain viettämään partiolomaa leiriolosuhteisiin. Tapaamaan vanhoja tuttuja tai tekemään uusia tuttavuuksia.

Kurssikoitoksessa löytyy työpajoja Ei-kurssista Ukulele-kurssiin. Kaikki rupeamat ja työpajat ovat ulkona katoksissa.  Koulutus järjestetään telttamajoituksessa Rokualla (Salmisentie 300). Lisätietoja Kurssikoitos 2021 sivulta.

Kurssikoitoksessa järjestetään myös koulutusjärjestelmän mukaisia koulutuskokonaisuuksia ja taitokoulutuksia.  Muistathan ilmoittautua niihin erikseen: pohjanmaa.partio.fi/tapahtumakalenteri.

Koulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen, Järvi-Suomen ja Lapin Partiolaisten kanssa.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, ruoka, katsomus sekä markkinointi ja ilmoittautuminen. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.

Järjestäjät ovat varautuneet viidellä eri tasolla toteuttamaan tapahtuman huomioiden koronarajoitukset. Jos tapahtuma perutaan, osallistumismaksut palautetaan.

Tervetuloa!

Kohderyhmä: Lippukuntien vaeltajat ja aikuiset
Hinta: 30€ / vuorokausi
Järjestäjä: Koulutus-, ohjelma- ja vapaaehtoistuen ryhmät
Lisätiedot: Heidi Männistö tai Noora Småträsk etunimi.sukunimi@partio.fi
VIP: 9.5.