PP- Luotsikurssi


Luotsikurssi on tarkoitettu lippukunnissa tarpoja-, samoaja- tai vaeltajaluotseina toimiville tai sellaiseksi aikoville. Luotsi on aikuinen johtaja, joka tukee tarpoja-, samoaja- tai vaeltajavartion vartionjohtajaa tehtävissään. Hän auttaa toiminnan suunnittelussa, on läsnä silloin kun tarvitaan ja toteuttaa vaativampia ohjelma-aktiviteetteja. 


Koulutuksessa keskitytään oman pestin mukaiseen ikäkauteen sekä luotsin rooliin. Lisäksi käsitellään nuoria ja heidän ohjaamistaan sisältäviä kokonaisuuksia. Kurssilta saa konkreettisia ideoita toiminnan suunnitteluun, apua ohjelman toteuttamiseen sekä vertaistukea muilta samassa pestissä olevilta johtajilta.  


Kurssille osallistuvan tulee täyttää kurssin järjestämisvuoden aikana vähintään 18 vuotta, poikkeuksena vaeltajaluotsit, joiden toivotaan olevan yli 22-vuotiaita. Lisäksi kaikille kurssilaisille osallistumisvaatimuksena on suoritettu partiojohtajaperuskurssi. 


Kurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana kaksipäiväisenä. Koulutus alkaa lauantaina aamulla klo 10.00 jatkuen iltaan ja kurssi päättyy sunnuntai-iltapäivällä n klo 13.00. Kurssipaikalla on mahdollisuus yöpyä, myös pe-la yö erillisellä hinnalla.

Hinta: 55€

Järjestäjä: Luotsikoulutusjaosto

Lisätiedot: Petri Patronen, etunimi.sukunimi@partio.fi

VIP: 1.9. => Ilmoittautumista on jatkettu 13.9. asti!